Our tiered seating amphitheatre at The Yehudi Menuhin School in Surrey is now complete.

Working alongside Miller Bourne Architects and Sunninghill Construction we provided a full design and supply service.

We provided working General Arrangement and individual unit drawings for the contractor to utilise during the installation stage of the project.

Over 100 individual units integrating a single and double bullnose detail were utilised to create a unique outdoor seating and performance area.

Simon Browning who oversaw the building project: “From sketching out the initial designs right through to laying the last paving stone, we have been impressed by the level of the commitment and attention to detail shown by all who have worked on making this special building a reality.”

Sunninghill Construction site manager: “Both the school and Sunninghill Construction are very happy with the way its turned out. Thank you for your help along the way .”